Over

Wat is een taak- en werkmanagement?


Taakmanagement, soms ook wel werkmanagement genoemd, is het beheer van taken in een project. Het is een belangrijk onderdeel in het succesvol uitvoeren van een project. Kort samengevat is het de beheersing van het 'wat, wanneer en wie' van taken. Door aan taak- en werkmanagement te doen is het project beter te beheersen.

Taak- en werkmanagement - Abstract
 

Taakmanagement in de praktijk

Taakmanagement begint bij het maken van een goede omschrijving, ureninschatting en kosteninschatting. Vervolgens worden deze toegekend aan projectleden. Zij kunnen vervolgens over de voortgang communiceren. Het overzichtelijk houden van de uitstaande werkzaamheden gebeurd tegenwoordig digitaal. Het voordeel van digitale oplossingen is dat gepersonaliseerde dashboards gebruikt kunnen worden.

Onderdelen van taak- en werkmanagement Beschrijven van werkpakket, taak of activiteit Budgetteren van de verwachte kosten Toekennen van de taak aan een persoon Communiceren over de voortgang
Prinzi - logo

 


Met Prinzi taken en werkzaamheden verdelen. Probeer het 30 dagen vrijblijvend uit!

Nu aanmelden

Tools

Alle taken & werkzaamheden organiseren!


Taken verdelen en grip houden op voortgang. Houdt het overzicht!

 
Schermafdruk - Mijn activiteiten
Schermafdruk, klik om te vergroten
Schermafdruk - Overzicht taken
Schermafdruk, klik om te vergroten
Schermafdruk - Overzicht project
Schermafdruk, klik om te vergroten

Online taakmanagement & werkmanagement

Prinzi is een online oplossing voor taak- en werkmanagement. In de tool zijn alle relevante taken, activiteiten en werkpakketten in het project overzichtelijk terug te vinden. Daarnaast is er voor elke medewerker een persoonlijke 'to-do-list' aanwezig. Vanaf deze schermen kan direct de voortgang bijgewerkt worden. Ook kunnen gewerkte uren en/of gemaakte kosten geregistreerd worden.

Voordelen van Prinzi Centraal overzicht Effici├źnter werken Betere projectbeheersing Gebruikersvriendelijk
Saas

Hoe werkt de online project management software?


Prinzi is een online SaaS (Software as as Service) applicatie. Het werkt met alle bekende internet browsers (Edge, Firefox, Chrome, Safari, etc). Onze online project management software is dus te gebruiken vanaf elke locatie met een internetverbinding. Het is laagdrempelig, Nederlandstalig en direct in gebruik te nemen zonder installatie, configuratie of implementatie. Het is dus plug & play!

Online project management software
Prinzi - logo

 


Met Prinzi taken en werkzaamheden verdelen. Probeer het 30 dagen vrijblijvend uit!

Nu aanmelden