ALLE PROJECT MANAGEMENT TOOLS IN ÉÉN OPLOSSING

Met onze project management software krijg je inzicht in de status van projecten. Daardoor kunnen ze beter worden bijgestuurd. Dat leidt tot een hogere slagingskans en lagere kosten!

Aan de slag!

Prinzi - Logo

Verbeter projectbeheer met een project management tool

Een project management tool is een online hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om het proces van projectplanning, -uitvoering en -beheer te ondersteunen. Het wordt gebruikt door individuen, teams en organisaties die betrokken zijn bij het uitvoeren van projecten. Met een project management tool wordt het onder andere mogelijk om:

 • Takenlijsten op te stellen en verantwoordelijkheden toe te wijzen
 • Taken en mijlpalen visueel te plannen
 • Deadlines te bewaken
 • Efficiënt resources te beheren
 • Teamleden op één lijn te houden

Een project management systeem is een onmisbare oplossing die het projectbeheer vereenvoudigt, de samenwerking bevordert en bijdraagt aan het succesvol voltooien van projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten. Door een project management tool te gebruiken zullen de projectprestaties worden geoptimaliseerd waardoor de kosten van het project dalen en de risico's geminimaliseerd worden.

Project management tool - Abstract

 • Overige voordelen
 • Eenduidiger projectmanagement proces
 • Betere communicatie
 • Hogere efficiëntie
 • Beslissingen op basis van informatie
 • Minder vertragingen

Prinzi brengt alle project management tools samen in één oplossing. Eenduidige administratie, planning & rapportage.

Aanmelden

Project administratie

De administratie bestaat uit logboeken, fasering, budgetbeheer en tijdbeheer.

Forecast - Schermafdruk

Lees verder...

Project planning

In de planning worden activiteiten gepland en de onderlinge afhankelijkheden bepaald.

Planning - Schermafdruk

Lees verder...

Project rapportage

Met een klik worden rapportages gegenereerd waarmee betrokkenen op de hoogte blijven.

Planning - Schermafdruk

Lees verder...

Stappenplan voor het kiezen van de beste project management tool

Iedere organisatie is anders. Daarom is het belangrijk om een systeem te kiezen dat goed aansluit bij de behoefte. Om hierbij te helpen kan het volgende stappenplan gevolgd worden.

Aanmelden

Behoefte en doelstellingen

Definieer duidelijk wat je wilt bereiken met een project management tool. Identificeer de specifieke behoeften van je team en projecten, zoals taakbeheer, samenwerking, rapportage, etc.

Onderzoek en vergelijk

Doe grondig onderzoek naar verschillende project management tools die op de markt beschikbaar zijn. Vergelijk de functies, prijzen, gebruikersbeoordelingen en klantenservice van elke tool.

Bepaal budget

Stel een budget op basis van de beschikbare middelen en de waarde die het aan je projecten kan toevoegen. Houd rekening met eventuele opstartkosten, abonnementskosten, licenties of extra kosten voor opleiding.

Demo's en proefversies

Vraag om demonstraties van de tools die je overweegt. Maak gebruik van gratis proefversies om een hands-on ervaring te krijgen en te beoordelen of de tool aan je behoeften voldoet.

Evalueer

Beoordeel de gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interface van de tool. Overweeg ook de schaalbaarheid van de tool, zodat deze kan meegroeien met de behoeften van je projecten en organisatie op lange termijn.

Referenties

Vraag advies aan collega's of professionals in je vakgebied die mogelijk ervaring hebben met project management tools. Lees betrouwbare beoordelingen en feedback van gebruikers.

FAQ

Veel gestelde vragen

Neem contact met ons op als jouw vraag er niet tussen staat!

Hoe werkt onze online projectmanagement software?

Prinzi is een online SaaS (Software as as Service) applicatie. Het werkt met alle bekende internet browsers (Edge, Firefox, Chrome, Safari, etc). De online projectmanagement software is dus te gebruiken vanaf elke locatie met een internetverbinding. Het is laagdrempelig, Nederlandstalig en direct in gebruik te nemen zonder installatie, configuratie of implementatie. Het is dus plug & play!

Online project management software - Abstract

Waarom kiezen voor onze projectmanagement software?

Prinzi is geschikt voor alle soorten organisaties en teams. Tot onze klanten behoren zowel freelancers, zelfstandigen alsmede kleine, middelgrote en grote organisaties. Daarnaast is de project management software geschikt voor alle soorten projecten. De online project management software van Prinzi biedt alle functionaliteiten die nodig zijn. Alle functies zijn aanwezig om een project goed te kunnen uitvoeren. Prinzi ondersteunt alle soorten projecten, is eenvoudig in gebruik en werkt super efficiënt. Door de eenvoud is er geen configuratie of training nodig en direct in te zetten!

 • Voordelen Prinzi
 • Compleet overzicht in één pakket
 • Nederlandstalig
 • Laagdrempelig
 • Direct in gebruik te nemen zonder training