Over

Wat is een project management tool?


Project management tools worden gebruikt voor administratie, planning en rapportage. Het is (online) software die speciaal is gemaakt voor organisaties die projectmatig werken. Project management tools bieden ondersteuning voor de meeste soorten projectmanagement methodes (o.a. Agile & Prince2).

Project management tool - Abstract
 

Waarom een project management tool gebruiken?

Het werken met een project management tool geeft veel voordelen. Zowel het projectteam als de organisatie zijn er bij gebaat. Door projecten in de project management software van Prinzi onder te brengen ontstaat er inzicht in de actuele status. De voortgang van projecten wordt op transparante wijze zichtbaar. Op basis van deze informatie kan er vervolgens betere sturing aan projecten worden gegeven. Hierdoor dalen de kosten van het project en kunnen risico's tijdig voorkomen worden. Andere voordelen zijn: beter overzicht, efficiënter werken, duidelijkere planning en taakverdeling, betere communicatie & altijd realtime inzicht. Bij organisaties die projecten uitvoeren zorgt het werken met project management tool daarnaast voor een meer uniform projectmanagement proces.

Prinzi - logo

 


Prinzi is een online project management tool. Probeer het 30 dagen vrijblijvend uit!

Nu aanmelden

Tools

Welke project management tools bevat Prinzi?


Prinzi bevat alle project management tools om het project gestructureerd uit te voeren. Denk daarbij aan de projectadministratie, projectplanning en projectrapportage.

 

Project administratie

Met de administratie functionaliteiten houdt je het overzicht. Teamleden registreren hun activiteiten, werkzaamheden en gewerkte uren. Ook is er ook een financiële administratie aanwezig.

Project planning

In de planner worden alle projectfases en onderliggende activiteiten gepland. De onderlinge relaties (afhankelijkheden) worden hier ook in vastgelegd. Door het vastleggen van de baseline worden afwijkingen in voortgang snel geconstateerd!

Project rapportage

Met een rapportage worden betrokkenen op de hoogte gehouden van de voortgang en status. Met een druk op de knop worden de verschillende soorten rapportages (.PDF) gemaakt. Alle rapportages worden online opgeslagen op één centrale plek.

 
Team planning
Forecast, klik om te vergroten
Projectplanning
Projectplanning, klik om te vergroten
Kanban
Kanban, klik om te vergroten
Functies

Wat kan Prinzi nog meer?


Het gehele projectmanagement proces wordt ondersteund. Naast planning, administratie & rapportage bevat onze software:

Logboeken

Diverse project logboeken en overzichten. Denk aan highlights, risico's, issues en lessons learned.

Kanban bord voor Agile/Scrum projecten

De werkverdeling maken loopt in Prinzi via een Scrum/Kanban bord. Sleep de activiteiten van links naar rechts om de voortgang bij te houden.

Project templates

Projecten kunnen hergebruikt worden d.m.v. project management templates. Deze sjablonen helpen als er regelmatig projecten worden uitgevoerd die op elkaar lijken.

Project portfolio management

Projecten kunnen worden ondergebracht in een programma of portfolio. Daarmee wordt het mogelijk om meerdere projecten 'op elkaar te stapelen'.

Tijd & uren registratie

Projectmedewerkers kunnen hun uren makkelijk & snel registreren. Als manager hou je altijd het inzicht!

Forecast

Loopt alles nog volgens de begroting of zijn er meer middelen nodig? Denk vooruit met de forecast functie!

Saas

Hoe werkt de online projectmanagement software?


Prinzi is een online SaaS (Software as as Service) applicatie. Het werkt met alle bekende internet browsers (Edge, Firefox, Chrome, Safari, etc). De online project management software is dus te gebruiken vanaf elke locatie met een internetverbinding. Het is laagdrempelig, Nederlandstalig en direct in gebruik te nemen zonder installatie, configuratie of implementatie. Het is dus plug & play!

Online project management software
 

Waarom kiezen voor Prinzi?

Prinzi is geschikt voor alle soorten organisaties en teams. Tot onze klanten behoren zowel freelancers, zelfstandigen alsmede kleine, middelgrote en grote organisaties. Daarnaast is de project software geschikt voor alle soorten projecten.

De online projectmanagement software van Prinzi biedt alle functionaliteiten die nodig zijn. Alle functies in de software zijn aanwezig om een project goed te kunnen uitvoeren. Prinzi ondersteunt alle soorten projecten, is eenvoudig in gebruik en werkt super efficiënt. Door de eenvoud is er geen configuratie of training nodig, de tool is direct in te zetten!

Prinzi - logo

 


Prinzi is een online project management tool. Probeer het 30 dagen vrijblijvend uit!

Nu aanmelden