Gegevensbeleid

Informatie over het gegevensbeleid van Prinzi

Aan de slag!

Prinzi - Logo

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft hoe Prinzi ("wij", "ons" of "onze") persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en deelt wanneer gebruikers ("jij" of "jouw") onze projectmanagement tool ("de tool" of "onze diensten") gebruiken. We doen er alles aan om de privacy van onze gebruikers te beschermen en transparant te zijn over hoe we omgaan met hun gegevens. Door onze tool te gebruiken, ga je akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals beschreven in dit beleid.

Welke informatie verzamelen we

 • Accountinformatie
  Bij het registreren voor onze tool verzamelen we mogelijk informatie zoals je naam, e-mailadres, wachtwoord en andere gegevens die nodig zijn om je account aan te maken.  

 • Gebruiksgegevens
  We verzamelen informatie over hoe je onze tool gebruikt, zoals de acties die je uitvoert, de projecten die je maakt en andere activiteiten binnen de tool.  

 • Apparaatinformatie
  We kunnen informatie verzamelen over het apparaat dat je gebruikt om toegang te krijgen tot onze tool, zoals het type apparaat, het besturingssysteem en unieke apparaat-ID's.

Hoe gebruiken we deze informatie?

We gebruiken de verzamelde informatie om onze tool te leveren, te onderhouden en te verbeteren. We kunnen de informatie gebruiken om contact met je op te nemen met betrekking tot je account, technische problemen op te lossen, updates over onze diensten te verstrekken of om je op de hoogte te stellen van wijzigingen in ons beleid. We kunnen de informatie gebruiken voor analysedoeleinden om het gebruik van onze tool te begrijpen en te verbeteren, en om trends te identificeren.

Hoe delen we deze informatie?

We delen je persoonlijke informatie niet met derden, behalve zoals beschreven in dit beleid of met je toestemming. We kunnen informatie delen met onze serviceproviders die ons helpen bij het leveren van de tool of bij het uitvoeren van zakelijke functies, maar alleen in overeenstemming met dit beleid en onder strikte vertrouwelijkheidsverplichtingen. Soms is het  wettelijk vereist om informatie te delen. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een wettelijke verplichting zoals vorderingen van politie en/of justitie. In die gevallen zullen we uiteraard onze verplichtingen nakomen.

Beveiliging van gegevens

We nemen redelijke maatregelen om je persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking. We hanteren standaard beveiligingsprocedures en -maatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn. Deze maatregelen worden op verschillende lagen in de infrastructuur genomen (netwerk, server en applicatie). 

Opslag, backup en herstel van van gegevens

Onze tool draait op de technische infrastructuur van TransIP BV. De gehele infrastructuur wordt verzorgd vanuit datacenters in Nederland. TransIP verzorgt daarbij: 

 • Dagelijkse backups: Elke 4 uur, 9 backup slots

 • Wekelijkse backups: Elke week, 5 backup slots 

TransIP heeft de volgende certificeringen: ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 & NEN 7510:2017.

Jouw keuzes

Je hebt het recht om je persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Neem contact met ons op als je jouw informatie wilt wijzigen of verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde informatie niet te verstrekken, maar dit kan van invloed zijn op je vermogen om onze tool volledig te gebruiken.

Wijzigingen in dit beleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Alle wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over ons privacybeleid of onze privacypraktijken, neem dan contact met ons op via de contactpagina.