Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijlpalen plannen

Het plannen van projecten in Prinzi is vernieuwd. Het is nu ook mogelijk om mijlpalen te plannen. Zodra een mijlpaal gepland kan deze verschoven worden als een 'normale' activiteit. Ook kunnen er afhankelijkheden van of naar een mijlpaal gemaakt worden. In Prinzi ziet een mijlpaal er als volgt uit:

Mijlpalen plannen - 07

Lees verder


Afhankelijkheden plannen

Het plannen van afhankelijkheden binnen een project in Prinzi is vernieuwd. Taken die met elkaar verbonden zijn worden vanaf nu automatisch aangepast. In dit blog artikel lees je precies hoe deze nieuwe functionaliteit werkt. 

Eind - Start afhankelijkheden plannen

'Eind - Start' afhankelijkheden zijn afhankelijkheden waarbij het afronden van een activiteit a voorwaardelijk is voor het kunnen starten van activiteit b. Volg onderstaande stappen om dit soort afhankelijkheden te plannen.

Lees verder


Quickstart: aan de slag met de online projectmanagent tool

In deze blogpost houden we het kort. We delen een korte handleiding die we gemaakt hebben voor nieuwe Prinzi gebruikers. Zodra je bent ingelogd in de tool zul je deze handleiding ook tegenkomen. Ben je nog niet aangemeld? Dan is het zeker de moeite waard om alsnog de handleiding te bekijken. Je krijgt daarmee een indruk van de werking van Prinzi. 

Lees verder


Hoe kan een projectmanagement tool helpen bij thuiswerken?

In deze tijd zullen projectmedewerkers steeds vaker vanuit huis werken. De verwachting is dat dit de komende tijd niet snel zal veranderen. Voor projectmanagers zal dit even wennen zijn. Er is minder persoonlijk contact met de projectleden, voortgangsoverleg wordt digitaal gedaan en er is minder zicht op waar medewerkers mee bezig zijn.

Lees verder


Nieuwe projectmanagement functies - Januari 2021

In deze blogpost houden we geïnteresseerden op de hoogte van updates in Prinzi.

Op 31 januari 2021 is er een update doorgevoerd. In deze update zijn de volgende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de projectmanagement tool

  • Programma / portfolio management
  • Ticketsysteem (mijn taken)

Daarnaast zijn de volgende onderdelen bijgewerkt:

  • Product breakdown & kanban overzicht
  • Tijdregistratie

 

 
Lees verder