prinzi-projectmanagement-tool

 

Over onze projectmanagement tool

Prinzi is een online tool voor het plannen, managen en rapporteren over projecten. Het is een oplossing die het gehele projectmanagement proces ondersteunt. De applicatie zorgt er voor dat er op een makkelijke en uniforme wijze inzicht is de actuele status van projecten. De tool onderscheidt zich door de eenvoud en is direct, zonder configuratie of implementatie, in te zetten binnen uw organisatie. 

Gratis uitproberen

 

Project- en programma management

Prinzi wordt o.a. gebruikt door project-, programma- en portfolio managers. De tool is daarnaast uitermate geschikt voor gebruik binnen het projectmanagement office (PMO).Door de gelaagde opzet van Prinzi is het mogelijk om alle informatie van de verschillende projecten te aggregeren. Hierdoor zijn alle rapportages binnen de tool beschikbaar op zowel project- en programma niveau en biedt de applicatie functionaliteit om de gehele project portfolio te beheren.

 

Project managers

 

Ipad planning

 

Ipad en tablets

Prinzi is ook geschikt voor de Ipad en andere tablets. De applicatie is via de browser direct te benaderen. Uiteraard zijn de functionaliteiten ook in een 'normale' webbrowser beschikbaar. Op deze manier kan deze ook gerbuikt worden op een normale computer of laptop.