Skip to main content

Projectmanagement tool voor administratie, planning & rapportage

Online projectmanagement tool - Prinzi  

Project Inzicht (Prinzi) is een online projectmanagement tool voor administratie, planning en rapportage. Prinzi geeft inzicht in projecten! De informatie is altijd actueel en de oplossing is makkelijk in gebruik. Prinzi is direct in te zetten binnen uw organisatie. Er is geen configuratie en training nodig. Het is een totaaloplossing die alle project management tools samenbrengt in één oplossing.

Meer weten? Lees verder op onze website of neem contact met ons op.

Speciaal voor projectteams 

Prinzi is een online projectmanagement tool geschikt is voor alle soorten teams die projectmatig werken. Prinzi wordt o.a. gebruikt door projectmanagers, programma managers en portfolio managers. 

De oplossing is ook uitermate geschikt voor:

Prinzi is voor elk type organisatie inzetbaar en kan worden gebruikt door:

 • Freelancers en zelfstandigen
 • Kleine ondernemingen
 • Middelgrote ondernemingen (MKB)
 • Grote ondernemingen

 

Project managers
Agile projecten

 

Geschikt voor Agile, Scrum & Prince2 projecten

Prinzi is geschikt voor alle soorten projecten. Het wordt gebruikt door organisaties die (willen) werken met Agile methodieken (waaronder Scrum). Daarnaast is Prinzi ook geschikt voor de uitvoering van Prince2 projecten.

Online projectmanagement

Online projectmanagement wordt eenvoudig met onze online tool. Met Prinzi krijg je overzicht en grip op je projecten. Prinzi ondersteunt het gehele projectmanagement process en biedt alle functionaliteiten die nodig zijn om de project administratie op orde te hebben.

 • Alle projecten in één projectmanagement tool
 • Geen complexe (Excel) spreadsheets meer nodig
 • Ondersteunt alle soorten projecten
 • Eenvoudig in gebruik en super efficiënt

Lees verder over de functionaliteiten in onze software.

 

 

Gratis uitproberen
project-dashboard

 

Project dashboard voor alle projecten

De dashboards van Prinzi geven antwoord op de vragen:

 • Welke projecten worden er op dit moment uitgevoerd?
 • Liggen de projecten op schema?
 • Moet er worden bijgestuurd?

Prinzi bevat meerdere dashboards waarin alle projecten binnen uw organisatie zichtbaar zijn. Met dit dashboard voor projecten is er realtime inzicht! Ook ondersteunt onze oplossing het Project Portfolio Management (PPM) proces binnen organisaties.

Projectplanning

Worden de planningen in uw organisatie nog gemaakt in Excel? Voor het professioneel plannen van projecten is dit niet aan te raden. Maak kennis met onze project planner. De planningstool is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Daarmee is er minder tijd nodig is voor het opzetten en onderhouden van de project planning.

 

Project planning
Project planning, klik om te vergroten

Projectrapportage

 

Projectrapportage

Met Prinzi wordt het maken van een rapportage voor je project eenvoudig! De actuele status en voortgang zet je met een druk op de knop op papier. Prinzi ondersteunt verschillende soorten project rapportages. Denk aan: voortgangsrapportage, planningsrapportage, budgetrapportage en meer. Lees verder over projectrapportage.