LinkedIn zei het al: ‘Prinzi, uw klanten hebben al een tijd niks nieuws van u gehoord’. Dat klopt! Al geldt in deze situatie: ‘Geen nieuws is goed nieuws’. Goed nieuws voor Prinzi omdat we de afgelopen maanden een aantal nieuwe klanten aan ons hebben kunnen binden. Het zijn klanten uit diverse sectoren: voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, logistiek en retail. Het bewijs dat Prinzi een universele oplossing is die geschikt is voor alle soorten projecten!

Ook de ontwikkeling van ons product heeft niet stil gestaan. Afgelopen week is de nieuwe versie online gezet die veel verbeteringen bevat. Denk daarbij aan nieuwe functionaliteit zoals actielijsten & rapportages.

Ook hebben we veel energie gestoken in het verbeteren van de breakdown, de planning, het kanban overzicht & de persoonlijke pagina’s. De 'pop-up' die werd getoond bij het aanklikken van elementen is vervangen door een zijbalk. Zie ook de schermafdruk aan de rechterzijde. Hierdoor is het navigeren in Prinzi veel makkelijker geworden!

 

Schermafdruk 4
Schermafdruk 4, klik om te vergroten

Zie ook onderstaande schermafdrukken voor een impressie van onze oplossing. Wil je weten of Prinzi ook bij jouw organisatie past? Neem contact met ons op!

Schermafdruk 1
Schermafdruk 1, klik om te vergroten

Schermafdruk 2
Schermafdruk 2, klik om te vergroten

Schermafdruk 3
Schermafdruk 3, klik om te vergroten